De Diepte van Bruin: van blokkades tot doorbraken

In een wereld vol kleurrijke mogelijkheden staat een kleur vaak over het hoofd gezien: bruin. Bruin draagt een complex verhaal met zich mee, met zowel donkere schaduwen als stralende zonnestralen. Vandaag nemen we een duik in de diepte van bruin, van de blokkades die het kan veroorzaken tot de prachtige doorbraken die het biedt.

Lees meer »

Het Avontuur van Solliciteren: Een Reis naar Zelfontdekking

Nu mijn  tijd als projectleider bij CWZ ten einde loopt, begint er voor mij een nieuw hoofdstuk: het avontuur van solliciteren. Voor wie mij kent, weet dat ik veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling, in het bijzonder aan Human Design en de psychologie van kleur. Als projector weet ik dat mijn unieke design mij anders maakt dan 80% van de mensen. Ik ben hier om de diepere aspecten van het leven te begrijpen en anderen te begeleiden met mijn wijsheid. Maar soms kan dat wachten op erkenning een uitdaging zijn, vooral in de wereld van sollicitaties.

Lees meer »

Ontdek de Kracht van Blauw: Communicatie, Vertrouwen en Persoonlijke Groei!

Gisteren werd me op instagram gevraagd ‘Wat zegt de kleur blauw?’ Zulke vragen zetten me aan en ik reageerde kort op haar vraag, maar zoals met elke kleur kun je alle kanten op en ook weer niet, zo heeft elke kleur unieke eigenschappen en kwaliteiten en hebben ze een positieve en een negatieve kant. Dat inspireerde me er hier wat dieper op in te gaan. 

Lees meer »

Navigeer jouw levenspad met de psychologie van kleur en Human Design

Heb je ooit het gevoel gehad dat je zoekende bent in het leven? Dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het begrijpen van jezelf en het nemen van de juiste stappen? Ik ken dat gevoel maar al te goed. Gelukkig ontdekte ik een reis die mijn leven drastisch veranderde: De psychologie van kleur en Human Design. Over mijn reis met kleur heb ik al eerder gedeeld, maar over Human Design heb ik nog niet eerder wat geschreven. Ik neem je mee.

Lees meer »

Wat zegt jouw lievelingskleur?

Kleur heeft invloed op je stemming, daar ben je je vast wel van bewust. Je hebt een of meerdere lievelingskleuren of een aantal kleuren die er gedurende je leven steeds weer zijn. Er zijn ongetwijfeld ook kleuren die je niet fijn vindt, in je kleding, in je omgeving. Misschien heb je zelfs wel een kleur die je echt spuuglelijk vindt. En al die kleuren, je lievelings- en degene waar je een hekel aan hebt, die willen je wat vertellen.  

Lees meer »

Turkoois; creatief en verbindend

Kleur is een taal vind ik en met mij gelukkig veel meer mensen. Met kleur kun je een verhaal vertellen, laten zien wat je kwaliteiten zijn, kleur kan je tegenhouden of juist stimuleren om iets te doen.

Lees meer »

Colournosticssessie

Colournostics, een prachtige tool, die beweging brengt, in beweging zet. Je helpt blokkades op te ruimen en stappen te zetten. Vandaag geef ik je een kijkje in hoe zo'n sessie nu in zijn werk gaat. 

Lees meer »

De nee accepteren en hoe kleur je daarbij kan helpen.

Zoals je wellicht weet ben ik net gestart met het zelfstandig ondernemerschap, zowel in mijn eigen praktijk als kleurcoach en als groeicoach bij MKBplein. Zelfstandig ondernemerschap begint met geloof in je eigen kunnen, in je eigen product en, voor mij, vanuit de oprechte wens om anderen te helpen groeien.  

Lees meer »