Wat zegt jouw lievelingskleur?

Kleur heeft invloed op je stemming, daar ben je je vast wel van bewust. Je hebt een of meerdere lievelingskleuren of een aantal kleuren die er gedurende je leven steeds weer zijn. Er zijn ongetwijfeld ook kleuren die je niet fijn vindt, in je kleding, in je omgeving. Misschien heb je zelfs wel een kleur die je echt spuuglelijk vindt. En al die kleuren, je lievelings- en degene waar je een hekel aan hebt, die willen je wat vertellen.  

Lees meer »

Turkoois; creatief en verbindend

Kleur is een taal vind ik en met mij gelukkig veel meer mensen. Met kleur kun je een verhaal vertellen, laten zien wat je kwaliteiten zijn, kleur kan je tegenhouden of juist stimuleren om iets te doen.

Lees meer »

Colournosticssessie

Colournostics, een prachtige tool, die beweging brengt, in beweging zet. Je helpt blokkades op te ruimen en stappen te zetten. Vandaag geef ik je een kijkje in hoe zo'n sessie nu in zijn werk gaat. 

Lees meer »

De nee accepteren en hoe kleur je daarbij kan helpen.

Zoals je wellicht weet ben ik net gestart met het zelfstandig ondernemerschap, zowel in mijn eigen praktijk als kleurcoach en als groeicoach bij MKBplein. Zelfstandig ondernemerschap begint met geloof in je eigen kunnen, in je eigen product en, voor mij, vanuit de oprechte wens om anderen te helpen groeien.  

Lees meer »