Marcel: 

Geen idee wat ik kon verwachten toen Janneke mij vroeg of ik een keer wilde ervaren welke kleuren iets over mijn innerlijk zouden zeggen. Ik sta altijd wel open voor nieuwe dingen dus als snel was ik bezig met het invullen van een test. 40 Vragen over mijzelf. 

Janneke is een aardige en warme vrouw waar je een goed gesprek mee kunt hebben en het klikte als tijdens een eerdere ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie vertelden we wat over onszelf en als snel werden de gekleurde hartjes op tafel gelegd. Als leidraad van de vooraf ingevulde test werden oa mijn kernwaarden duidelijk en gekoppeld aan kleuren. En ik was erg benieuwd of de kleuren die ik in eerste instantie mijzelf zou toebedelen er ook uit zouden komen 

Als eerste kwam blauw naar voren die aan de kwaliteiten loyaal, respectvol, rustig en verantwoordelijk gekoppeld worden. Vervolgens kwam het mandarijn (oranje) hartje: enthousiast, moedig, vrij, out of the box 

 

De cirkel is rond 

De kleuren staan voor nog veel meer maar deze kleuren bevestigden voor mij een eerdere beslissing. Voordat ik in contact kwam met Janneke heb ik heel lang zitten zoeken naar wat nu mijn bedrijfskleuren moesten worden. Uiteindelijk is mijn website gebouwd met de kleuren blauw en oranje, puur omdat ik het mooi vind staan. Een mooiere bevestiging kon ik niet krijgen: blauw en oranje zijn echt mijn kleuren. 

Ik ben erg blij met de sessie bij Janneke en ik kan het een ieder aanraden dit een keer te doen. Het geeft meer inzicht in waarom je de dingen doet zoals je ze doet en welke dingen je kunt veranderen zodat je de dingen krijgt die je wilt. 

Marloes:

Janneke heeft mij met behulp van kleur op een hele fijne manier inzicht weten te geven in wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil in de toekomst. In eerste instantie was ik wat sceptisch, wat kunnen kleuren nou voor mij betekenen? Maar kleur is overal en heeft, ongemerkt, meer betekenis dan je doorhebt.

Janneke heeft me online aan de hand meegenomen. Op een zeer rake manier wist ze te duiden hoe ik in elkaar zat en waar mijn valkuilen en kansen zaten. Hier kon ik vervolgens zelf mee aan de slag. Door de fijne samenvattingen die je later op de mail krijgt, kun je alles nog een rustig nalezen. Een aanrader als je eens op een andere manier aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken!

Tessa:

Janneke is een fijne, warme vrouw met veel kennis! Een aanrader om bij haar een afspraak te maken wanneer je jezelf beter wilt leren kennen, en wilt leren hoe kleuren je kunnen helpen in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Chantal:

Mooi om te ervaren hoe Janneke kleur inzet bij je persoonlijke groei. Janneke is een fijne gesprekspartner, met veel kennis over kleur en ook een eindeloos enthousiasme om dit in te zetten en je bewustzijn hierover te vergroten. Door een sessie colournostics leer je je problemen op een bewust niveau te begrijpen en het geeft inzicht in jezelf en wat je in de weg staat om vooruit te gaan.