Colournostics sessie 

Herken jij dit?

  • Dat stemmetje van onzekerheid, die ervoor zorgt dat je je vaak klein voelt en niet echt kunt genieten. 
  • "Iets" zit je in de weg, misschien zelfs al jaren, maar je komt er niet echt bij. Het remt je af, je blijft misschien zelfs wel wat hangen in het verleden? 
  • Die valkuilen, je kent ze, je weet precies waar ze zitten, en toch, toch trap je er iedere keer weer in, zucht.
  • Stress, frustratie en je gedachten gaan alle kanten op behalve de goede. 

En oooooooh wat is dat voor mij herkenbaar. En weet je? Kleur wees mij de weg en dat gun ik jou ook! Ik saboteerde mezelf, dat stemmetje bleef mij maar influisteren: wie zit er nou op jou te wachten. Met kleur heb ik dit stemmetje een ander verhaal leren vertellen. Ik heb mijn onderbewuste een ander, frisser en fijner perspectief laten zien en dat heeft geholpen! 

Waarom Colournostics?

Omdat de kleuren die jij kiest voortkomen uit je onderbewustzijn en je voorbij gaat aan je rationele brein dat tot op heden niet in staat was om je probleem op te lossen. De kleuren die jij kiest zorgen ervoor dat je net dat stukje dieper kunt gaan, naar waar de kern van jouw probleem zich bevindt. Juist in die kern liggen ook nieuwe mogelijkheden en oplossingen, die je nu nog niet ziet, maar waarbij kleur jou kan helpen!
 
  • Colournostics is een unieke methode, eenvoudig en toch diepgaand.
  • Het is een combinatie van kleur psychologie en NLP*.
  • Colournostics is het naar boven brengen van onderbewuste gevoelens en gedachten.
  • Deze kleurrijke methode helpt je om je problemen op een bewust niveau te begrijpen en geeft inzicht in jezelf en wat je in de weg staat om vooruit te gaan.
  • Colournostics stelt je in staat je oude patronen te zien en dat helpt ontzettend bij het loslaten en kiezen voor een nieuw verhaal. Je weet nu wat je achterlaat.

*NLP leert je om je brein als het ware te besturen met taal zodat jij je weer beter voelt. Het geeft je een handleiding hoe jij het beste je brein gebruikt om beter je leven te leiden zoals jij dat wilt. NLP gaat er van uit dat ons brein werkt op basis van de 5 zintuigen horen, zien, voelen, geur en smaak. Kleur heeft overduidelijk invloed op het zintuig "zien".  

Colournostics kan in een coachingstraject worden ingezet, maar kan ook als een aparte dienst worden afgenomen. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost €57,02  excl btw (€69,- incl btw).

Ga naar: