Human Design

Wat is Human Design?

Human Design is een holistisch systeem dat elementen van astrologie, I Ching, Kabbala, en de chakra's combineert om een gedetailleerd kaart van jouw persoonlijkheid en levenspad te creëren. Het is ontworpen om inzicht te bieden in je natuurlijke gaven, uitdagingen en hoe je het beste met anderen kunt communiceren. Door je Human Design-chart te begrijpen, kun je beter afstemmen op je authentieke zelf en het leven leiden dat echt bij je past.

Basis Coachingssessies

Mijn basis coachingssessie is voor jouw als je net kennis maakt met Human Design of een eerste stap willen zetten naar zelfontdekking. Tijdens deze sessie  help ik je bij het begrijpen van de verschillende aspecten van jouw Human Design-chart. Dit omvat bijvoorbeeld informatie over jouw type, strategie, autoriteit en profiel.

  1. Type: Ontdek of je een Generator, Manifestor, Manifesting Generator, Projector of Reflector bent. Dit bepaalt hoe je het beste energie kunt genereren en gebruiken.

  2. Strategie: Leer hoe je jouw strategie kunt toepassen om beslissingen te nemen en in harmonie te leven met je innerlijke zelf.

  3. Autoriteit: Begrijp welk deel van jezelf je het beste kunt vertrouwen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

  4. Profiel: Ontdek jouw unieke profiel en hoe dit van invloed is op jouw interacties met anderen.

Deze besis sessie biedt je een mooie basis voor verdere zelfontwikkeling en groei. Of je nu op zoek bent naar meer duidelijkheid over je carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling, Human Design kan een waardevol kompas zijn op je levensreis.

Waarom kiezen voor Human Design Coaching?

  1. Zelfontdekking: Krijg diep inzicht in jezelf en leer hoe je je natuurlijke gaven kunt benutten.

  2. Betere relaties: Begrijp hoe je het beste met anderen kunt communiceren en samenwerken.

  3. Levensdoel: Ontdek hoe je kunt floreren in je carrière en persoonlijke leven door je levensdoel te begrijpen.

  4. Energie-optimalisatie: Leer hoe je jouw energie op een duurzame manier kunt gebruiken en vermijd burn-out.

Neem de eerste stap naar zelfontdekking en groei met de basis coachingssessie Human Design. Ontgrendel de deuren naar een dieper begrip van jezelf en ervaar meer voldoening in alle aspecten van je leven. 

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost €74,38,-  excl btw (€90,- incl btw).

 

Naast 1 op 1 sessies is het ook mogelijk om een workshop te organiseren. Meer informatie op deze website volgt nog.