Ontdek de magie van Kleurrijk Leiderschap en Persoonlijke groei 

Welkom bij Akira Coaching, waar kleur niet alleen een visueel spektakel is, maar ook een krachtige sleutel tot persoonlijke groei en leiderschap. Mijn naam is Janneke, en ik ben gepassioneerd over de psychologie van kleur en Human Design. Ontdek hieronder hoe ik jou kan begeleiden op een reis van zelfontdekking en empowerment.

 

Persoonlijke Coaching: Ontdek Kleurrijk Leiderschap voor een Stralend Leven

 

Verlang je naar een leven waarin jouw innerlijke straling gelijk is aan je uiterlijke schittering? Ontdek het met mijn persoonlijke coachingtrajecten, waarin ik jou de keuze bied tussen het Zilveren Traject en het Gouden Traject. Laat kleur fungeren als jouw kompas op de reis naar zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap.

Wat Kun Je Verwachten:

 1. Zilveren Traject: Duik in een traject dat jouw reis naar persoonlijke groei in gang zet. Ontwikkel inzicht in jezelf, ontdek jouw unieke kwaliteiten en leer hoe kleur een krachtige rol kan spelen bij het versterken van jouw leiderschap.

 2. Gouden Traject: Voor een diepere duik in zelfontdekking en leiderschap. Ontvang persoonlijke begeleiding en maak gebruik van kleur als een transformerend instrument om jouw volledige potentieel te onthullen.

 3. Kleur als Kompas: Leer hoe kleur niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook als een leidende kracht kan dienen op jouw pad naar zelfbewustzijn. Ontdek hoe kleur jou kan inspireren om authentiek te zijn en het leven met volle teugen te omarmen.

Wil jij de eerste stappen zetten naar een leven vol kleurrijk leiderschap en zelfvertrouwen? Kies het traject dat bij jou past en neem vandaag nog contact op. Laat kleur jouw gids zijn op de weg naar een stralend en vervuld leven.

Colournostics Sessie: Transformeer Diepgaand in één Sessie

Stap binnen in de wereld van diepgaande transformatie met een Colournostics sessie. Deze krachtige methode verweeft de psychologie van kleur met NLP (neuro linguïstisch programmeren). In slechts één sessie identificeren we blokkades en ruimen we ze samen op, zodat jij met vernieuwde energie en helderheid verder kunt.

Wat Kun Je Verwachten:

 1. Kracht van Colournostics: Ontdek hoe de psychologie van kleur jouw diepste blokkades kan onthullen en transformeren. Colournostics is een doeltreffende benadering die kleur inzet als instrument voor persoonlijke groei.

 2. NLP-Technieken: Profiteer van de krachtige technieken van NLP, die de weg vrijmaken voor snelle en effectieve verandering. Door middel van neuro linguïstisch programmeren creëren we een positieve verschuiving in jouw mindset.

 3. Identificatie en Opruiming: Samen identificeren we de blokkades die jou belemmeren en ruimen we ze op. Stap voor stap breken we door de obstakels heen, zodat jij met hernieuwde energie en helderheid vooruit kunt.

Wil jij de kracht van Colournostics ervaren en in één sessie een diepgaande transformatie doormaken? Neem vandaag nog contact op om jouw sessie te plannen. Laat kleur en NLP jouw gidsen zijn naar een leven vol potentieel en positieve verandering.

Teamcoaching: Ontdek de Krachten in Jouw Team met Kleur en Human Design

Benieuwd naar de verborgen krachten en talenten binnen jouw team? Ontdek het met mijn unieke aanpak in teamcoaching. Ik ga verder dan traditionele methoden zoals DISC en breng kleur en persoonlijke kracht samen om een krachtig en harmonieus team te creëren. Maar dat is niet alles; ik introduceer ook de transformerende invloed van Human Design, waardoor jullie nog dichter bij elkaar komen.

Wat Kun Je Verwachten:

 1. Zichtbare Krachten: Door het systeem van persoonlijke kracht worden de verborgen krachten en talenten binnen het team helder zichtbaar. Ontdek hoe de unieke kwaliteiten van elk teamlid kunnen bijdragen aan het gezamenlijke succes.

 2. Verder dan DISC: Mijn aanpak overstijgt traditionele methoden zoals DISC. Ik geloof in de integratie van kleur en persoonlijke kracht als een dynamische en effectieve benadering om teams te leiden naar optimale prestaties en samenwerking.

 3. Kleur en Persoonlijke Kracht: Ontdek hoe kleur niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook als een krachtige katalysator kan dienen om de individuele en collectieve kracht van jouw team te onthullen.

 4. Human Design Verbinding: Breng jullie team nog dichter bij elkaar met de inzichten van Human Design. Begrijp elkaars unieke blauwdrukken en creëer een omgeving van begrip, samenwerking en effectiviteit.

Klaar om jouw team te transformeren en te laten bloeien? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe teamcoaching met kleur en Human Design de sleutel kan zijn tot een succesvol en hecht team.

 1 op 1 Human Design Sessies: Ontsluier Jouw Unieke Blauwdruk

Ga de diepte in van zelfinzicht met mijn persoonlijke 1 op 1 Human Design sessie. Ontdek jouw unieke blauwdruk en begrijp hoe je het beste kunt navigeren in zowel jouw persoonlijke als professionele leven. Laat de diepgaande wijsheid van Human Design jou leiden naar een authentiek en vervuld leven.

Wat Kun Je Verwachten:

 1. Unieke Blauwdruk: Ontdek de diepere lagen van jouw persoonlijkheid en potentieel. Mijn 1 op 1 Human Design sessies onthullen jouw unieke blauwdruk, waardoor je inzicht krijgt in jouw natuurlijke aanleg en talenten.

 2. Navigatiegids: Begrijp hoe je effectief kunt navigeren in jouw persoonlijke en professionele leven. Met de inzichten uit de Human Design sessies krijg je praktische tools om beslissingen te nemen die in lijn zijn met jouw ware zelf.

 3. Wijsheid van Human Design: Laat je leiden door de diepgaande wijsheid van Human Design. Ontdek hoe dit systeem, gebaseerd op astrologie en genetica, jouw pad naar authenticiteit en vervulling kan verlichten.

Ben je klaar om jouw unieke blauwdruk te onthullen en te ontdekken hoe Human Design jouw leven kan veranderen? Neem vandaag nog contact op en start jouw reis naar zelfontdekking en empowerment.

Persoonlijke Human Design gids: Jouw Wegwijzer voor een Betekenisvolle Levensreis

Laat mij jouw persoonlijke Human Design gids voor je creëren. Samen gaan we op ontdekkingstocht door jouw design, definiëren we strategieën en onthullen we de sleutels tot zelfexpressie en succes. Ontvang een op maat gemaakt boek dat je begeleidt op jouw unieke levensreis.

Wat Jouw Boek Omvat:

 1. Verken Jouw Design: Duik diep in de kenmerken van jouw Human Design. Ontdek hoe de planeten en genetische factoren samenwerken om jouw unieke blauwdruk te vormen.

 2. Definieer Strategieën: Leer effectieve strategieën die in lijn zijn met jouw Human Design. Begrijp hoe je keuzes kunt maken en acties kunt ondernemen die passen bij jouw natuurlijke neigingen.

 3. Onthul de Sleutels: Ontdek de verborgen sleutels tot zelfexpressie en succes. Jouw persoonlijke Human Design boek onthult inzichten die je kunt gebruiken om jouw volledige potentieel te benutten.

Ben je klaar om de reis naar kleurrijk leiderschap en persoonlijke groei te starten? Neem contact op via het formulier hieronder en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen op deze boeiende reis van zelfontdekking.

 

Laat Human Design jouw kompas zijn en laat kleur jouw levensreis verlichten. 

 

Met kleurrijke groet,

Janneke, 

Akira Coaching