Gepest en onzeker

Als kind werd ik op jonge leeftijd gepest en ging ik uiteindelijk maar van alles ging doen om niet op te vallen. Ik werd onzeker en ondertussen was ik wanhopig op zoek naar verbinding, maar heb ik dat lang niet kunnen vinden. Mezelf overschreeuwend tot het niet meer ging. Me een houding aanmetend van stoer en pittig en dat ook regelmatig te horen krijgen, maar van binnen......het klopte niet.  

Ik weet dat veel mensen worstelen met zichzelf en zich steeds onzichtbaarder en onzekerder opstellen....maar diep vanbinnen hele mooie, kleurrijke en stralende mensen zijn.  Misschien jij ook wel? 

Kleur als richtingaanwijzer

Hoi, ik ben Janneke, een orginele ontwerper die jou met kleur het stuur van jouw leven laat pakken. Zodat jij weet welke kwaliteiten jij bezit EN zelf door jouw leven rijdt! 

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de facilitaire wereld van de zorg. Leuke banen, nog leukere mensen, maar ook veel druk en stress......uiteindelijk wilde ik dat niet meer. Van jongs af aan zijn onzekerheid en ik goede vrienden. Maar het was een vriendschap waar ik niet blij mee was. Dat moest anders, ik wilde zelf sturen in plaats van me laten sturen.  

Kleur wees me de weg, kleur was de richtingaanwijzer. Het maakte me duidelijk waar mijn kwaliteiten lagen en hoe ik die nog meer zichtbaar mocht maken, zodat ik van binnen ook echt ging voelen wat ik aan de buitenkant al uitstraalde en nu zelf door mijn leven rijd, of moet ik zeggen cross?!  

 

Mijn persoonlijk leiderschap

Dat wil ik ook voor jou! Ik ben geen stylist, dus ik ga je vooral niet vertellen welke vorm je qua kleding het beste aan zou kunnen trekken en of je een zomer, winter, herfst of lente type bent. Maar ik kan je wel vertellen welke kleuren jouw unieke kwaliteiten weergeven EN wat je met die kleuren kunt vertellen en overbrengen.   

Maar nog even over mij.......Janneke dus, geboren en getogen in Duiven, samenwonend met Esther en 2 prachtige dochters. 

Ik hou van haken, lezen en sport ook graag.  Veel energie krijg ik van kickboksen (dat klinkt wellicht spannender dan het is, ik vind het vooral leuk). 

Als ik me ergens in interesseer, dan bijt ik me helemaal vast, wil ik er alles over weten. Er daarna iets mee doen is soms nog wel een dingetje.....maar inmiddels is Akira Coaching dus geboren. 

Tegenwoordig zit ik zelf aan het stuur van mijn leven, heb ik mijn persoonlijk leiderschap gepakt. En ja, dat gaat heus met vallen en opstaan, maar dat maakt het ook zo'n mooi proces vind ik!

Akira Coaching, de naam 

Ik zocht een mooie naam voor mijn praktijk en wilde daarbij niet mijn eigen naam gebruiken. Op de een of andere manier kwam ik Akira tegen. Akira staat voor wijs, intelligent en herfst. Ik ben in de herfst geboren en heb een diep respect voor intelligente en wijze mensen en hoop ook wijs voor anderen te kunnen zijn. Dat moest hem dus worden! 

Wat mag ik voor jou betekenen?