Over Janneke - Akira Coaching: Ontdek Jouw Kleurrijke Reis naar Persoonlijk Leiderschap

Welkom bij Akira Coaching, waar jouw reis naar persoonlijk leiderschap begint met kleur als jouw kompas. Mijn naam is Janneke, een originele ontwerper die jou wil inspireren om het stuur van jouw leven stevig in handen te nemen.

 

Mijn Persoonlijke Reis

Als kind werd ik geconfronteerd met pesterijen, wat leidde tot een periode van onzekerheid. Om niet op te vallen, nam ik een houding aan van stoerheid, maar van binnen voelde het niet authentiek. Ik begreep de zoektocht naar verbinding, maar het leek onbereikbaar. Herken je dit gevoel van onzichtbaarheid en onzekerheid? Je bent niet alleen.

Kleur als Leidraad

Kleur heeft mijn leven veranderd. Het diende als mijn richtingaanwijzer, onthulde mijn verborgen kwaliteiten en maakte ze zichtbaar. Nu rijd ik zelfverzekerd door mijn leven, en dat is precies wat ik jou ook gun!

 

Mijn Loopbaantraject

Mijn loopbaan begon in de facilitaire wereld van de zorg, gevuld met leuke banen maar ook druk en stress. Onzekerheid was een constante metgezel. Ik wilde zelf sturen, mijn persoonlijk leiderschap omarmen. Kleur wees me de weg en onthulde mijn unieke kwaliteiten.

 

Akira Coaching - Mijn Missie voor Jou

Ik ben geen stylist die je vertelt welke kleding het beste bij je past. Maar ik ben wel hier om je te vertellen welke kleuren jouw unieke kwaliteiten weerspiegelen en hoe je die kunt inzetten om jezelf krachtig te presenteren.

Over Janneke

Geboren en getogen in Duiven, woon ik nu samen met Esther en onze twee prachtige dochters. Naast mijn passie voor kleur en persoonlijk leiderschap hou ik van haken, lezen, en ja, zelfs kickboksen - een activiteit die mijn energie doet bruisen.

 

Ontdek Akira Coaching

Akira, mijn praktijknaam, staat voor wijsheid, intelligentie en herfst - mijn geboorteseizoen. Ik wil een wijze gids zijn op jouw reis naar persoonlijk leiderschap.

Kom aan boord en ontdek jouw kleurrijke zelf bij Akira Coaching. Ik ben er om jou te helpen het stuur van jouw leven vast te pakken en jezelf in al jouw pracht te tonen. Neem contact op voor een kleurrijk coachingstraject dat jouw unieke reis naar persoonlijk leiderschap vormgeeft.