Workshop A hint of your Blueprint

Beeld je in: een gezellig koffiemoment waar twee ondernemers, Suzan Blaauw van Blaauw coaching & advies en Janneke Knuiman van Akira Coaching, samenkomen in een gedeelde passie voor groei. Dit moment inspireerde de geboorte van iets moois: de workshop “A Hint of Your Blueprint”.

Deze twee krachtige experts bundelen hun krachten om kennis te delen en jouw reis naar zelfontdekking te leiden. Leer de bouwstenen van jouw unieke ‘blauwdruk’ kennen, gebaseerd op het intrigerende Human Design systeem.
Human Design, een onthullend systeem dat teruggaat tot de jaren 80, staat centraal. Ontdek je ware zelf zonder lange vragenlijsten; enkel diepgaande inzichten gebaseerd op jouw geboortedatum, -tijd en -plaats.

Op donderdagavond 14 maart 2024 hebben wij in de Stek in Duiven de prachtige grote zaal gehuurd om jou mee te nemen in de workshop ' a hint of your blueprint'. 

Vanaf 19.15 is de inloop en ontvangen we je graag met koffie, thee en iets lekkers. Vanaf 19.30 tot 22.00 nemen we je dan mee in de basisbeginselen van Human Design.