“Wat jij als ondernemer weet, gebruik je altijd! Wat je niet weet, dat kun je leren. Alles op alles zetten en keihard werken aan dat succes en die mooie onderneming die je voor ogen hebt”. 

Over MKPplein 

Alles begint bij jou, een bijzonder idee dat uitgroeit tot een gaaf product. Mensen snappen je nog niet precies maar waarderen jouw creatieve ideeën en geweldige oplossingen. Je hebt een onstuitbare energie en geloof dat jouw onderneming gaat slagen. Vaak sta je alleen en alleen jij kunt die belangrijke beslissing maken. Hoe gaaf is dit, want jij bent ondernemer………!  

Het MKBplein is er voor ondernemers met groeiambitie en passie. Jij gelooft, net als ik, in samen ondernemen. Aangesloten bij MKBplein als zelfstandig groeicoach coach ik jou om succesvol te worden.  

Herken je dit? “Ik wil zo ontzettend graag groeien als ondernemer! Er zit meer in mijn product of onderneming, maar hoe dan? Ik krijg het zelf niet voor elkaar. Dit geeft me zoveel onrust.”  

Wacht dan niet want ik kan je helpen! Ik help je met persoonlijke aanpak en praktische werkwijze precies afgestemd op jouw hulpvragen. 

Welke groeiroute kies jij? 

Het begint altijd met het invullen van het gratis groeipaspoort 
 

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je moet groeien. Als MKB Groeicoach help ik je hiermee. Met de unieke ondernemersscan van het MKB Plein brengen we jouw succes- en verbeterfactoren en groeikansen in kaart. Zodat je gericht aan de slag kunt met jouw groei. Met de ondernemersscan ontvang je gratis jouw eigen groeipaspoort. In jouw groeipaspoort krijg je inzicht in jouw ondernemersprofiel en ontvang je daarnaast een uitgebreide rapportage met tips en uitleg volledig afgestemd op jouw profiel. 

Na het invullen van het gratis groeipaspoort kun je kiezen: 

Zelf online verder ontwikkelen in de KiQkstart 

Na de ondernemersscan kun je je aanmelden voor de KiQkstart. Deze lesmodules op maat is gebaseerd op de APMSOF® methode. 

Deze letters geven de volgorde weer van de modules waarmee de KiQkstart van het MKB Plein je begeleid naar succes. We beginnen bij jouw ambitie (A) als ondernemer, die gevolgd wordt door jouw product/ concept (P) goed in beeld te brengen. 

Na deze twee modules gaan we ons verder verdiepen in jouw onderneming. Hierin kijken we naar vier vitale onderdelen: jouw marketing (M), jouw salesactiviteiten (S), de organisatie (O) en tenslotte zullen we aandacht besteden aan de beste financiële invulling (F). 

 

Sparren met de groeicoach 

 

Samen bouw je sneller 

Waar de KiQkstart een zelfstandig (en online) traject is, ga je met mij samen naar succes. 

Stuk voor stuk zijn wij bij MKBplein praktische ondernemers die jou elke dag willen helpen. 

Onderweg naar groei sta je wel eens alleen en begint de twijfel. En juist op dat moment iemand naast je hebben die je snapt en ook direct helpt, dat is veel waard in de zoektocht naar succes! 

Succes gegarandeerd! 

Want ons doel is jou binnen 1 jaar succesvol te maken als ondernemer, en dat garanderen we!