Workshop Refine your Design

Je hebt deelgenomen aan onze workshop 'A hint of your Blueprint' of je hebt je de basisbeginselen van Human Design al een beetje eigen gemaakt. Graag nemen we je verder mee in de wondere wereld van jouw Design.

 

Deze keer gaan we langs de centra van je Chart. In Human Design zijn de centra verschillende delen van jouw energie en persoonlijkheid. Er zijn negen centra, elk met specifieke eigenschappen. Deze centra kunnen gedefinieerd (ingekleurd) of ongedefinieerd (wit) zijn. Gedefinieerde centra betekenen constante energie en eigenschappen, terwijl ongedefinieerde centra veranderlijkheid en openheid voor invloeden van buitenaf aangeven. Elk centrum heeft zijn eigen betekenis en draagt bij aan het begrip van jouw energie en mogelijke sterke en zwakke punten.

Op woensdagavond 15 mei 2024 en dinsdagavond 28 mei 2024 hebben wij de beschikking over de prachtige ;-) woonkamer van Janneke in Duiven om jou mee te nemen in de workshop 'Refine your design'. Per avond hebben we plek voor 8 personen. 

Vanaf 19.15 is de inloop en ontvangen we je graag met koffie, thee en iets lekkers. Vanaf 19.30 tot 22.00 nemen we je dan mee in de centra van de chart.