Workshop kleuren scheuren

Welkom bij de Workshop "Kleuren Scheuren: Jouw Toekomst in Beeld"!

Ben jij klaar voor een creatief avontuur dat je horizon verbreedt en je op een andere manier laat kijken? Dan is mijn allereerste "Kleuren Scheuren" workshop op zaterdag 8 juni van 10:00 tot 12:30 uur de perfecte gelegenheid om deel te nemen aan een uniek experiment in zelfontdekking en creativiteit!

Stap uit je comfortzone en laat je verrassen door de kracht van kleuren, vormen en jouw eigen verbeeldingskracht. Deze workshop is niet alleen een kans om een prachtig visionboard te maken, maar ook een uitnodiging om jouw diepste verlangens en dromen te verkennen op een speelse en betekenisvolle manier.

Aan de hand van je visionboard kijken we ook welke boodschap daarin te zien is aan de hand van de taal van kleur.  Dit geeft een prachtige extra dimensie aan jouw visionboard en helpt je een dieper begrip te krijgen van jouw eigen visie voor de toekomst.

 

Of je nu een doorgewinterde visionboard-maker bent of nog nooit eerder hebt geëxperimenteerd met kleuren scheuren, deze workshop is voor iedereen die open staat voor nieuwe ervaringen en bereid is om de eerste stap te zetten naar een stralende toekomst.

Dus, waar wacht je nog op? Reserveer nu je plek voor deze bijzondere ochtend vol kleur en inspiratie. Kom alleen, met een vriend(in) of collega en laat je verrassen door de kracht van jouw eigen creatie.

Datum: Zaterdag 8 juni 

Tijd: 10:00 - 12:30 uur

Locatie: Duiven, adres volgt per mail

Investering: 25,-

Mis deze kans niet om je toekomst in beeld te brengen en even lekker creatief bezig te zijn. Doe mee aan de Workshop "Kleuren Scheuren" en begin vandaag nog met het creëren van de toekomst die je verdient!

Schrijf je nu in en reserveer je plek voor deze bijzondere ochtend.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!